Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

пятница, 24 октября 2014 г.

Центральна бібліотека ім. Т.Г. Шевченка - місце зустрічі молодих талантів, зокрема поетів. Цього разу користувачі мали можливість зустрітись із двома "класними хлопцями" - калушанином Остапом Микитюком (ОстапКом) та гостем з Івано-Франківська Василем Сливчиком (Elvi).
"Дует двох кумів із заходу" - так назвали згадані гості, вечір голосного читання своїх творів та спілкування з користувачами ЦБ, що відбувся у кав'ярні бібліотеки 21 жовтня 2014 року.
Остапко та Elvi - представники, так званої, "вуличної поезії", за їх словами, вірші, людьми ближче сприймаються "Душею та серцем" під час читання на вулиці, ніж під час "сидіння у залі". "Два куми" із своїми поезіями вже побували у Хмельницькому, Жмеринці, куди молоді поети діставались автостопом. Першими слухачами поезій були водії автомобілів. Тепер настала черга і Калуша.
Присутні на вечорі голосного читання (серед них були друзі поетів, користувачі ЦБ, та просто зацікавлені особи) по різному сприймали поезію, але сходилися на тому, що Остапко та Elvi талановиті й повинні удосконалювати свій, Богом данний поетичний хист.

                               2014-10-21 09.35.21 1.jpg                           

Комментариев нет:

Отправить комментарий