Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

четверг, 12 ноября 2015 г.

Презентація книги Ігоря Гаврилюка «Вербові Тріолети»

1 листопада 2015 року гостем центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка був відомий письменник, пародист та гуморист, член Національної Спілки письменників України Ігор Гаврилюк. Він презентував присутнім  свою останню книжку пародій «Вербові тріолети».
 Ігор Гаврилюк
Ведучий зустрічі, провідний бібліотекар з краєзнавчої роботи Микола Когут, наголосив, що "сьогоднішній гість – знаний письменник, просвітянин і громадський діяч".
 - Я написав і видав 22 книги гуморесок, пародій та інших жартівливих сюжетів. Пишу пародії на твори знаних українських літераторів – Дмитра Павличка, Степана Пушика, Ярослава Ткачівського, Неоніли Стефурак та інших авторів. Як ставляться «герої» на пародії до їхніх творів? По - різному. Та краще перейдемо до літератури.
Привітати Ігоря Гаврилюка та побажати йому подальших творчих успіхів прийшли друзі по перу – Іван Ткачик, Марія Зьомковська, Богдан Сімків, Петро Шевчук, Василь Цапів, Іван Тимів.
У авторському виконанні  прозвучали безліч пародій, як на буденні, так і злободенні теми. Всі вони викликали шквал оплесків та безліч усмішок у присутніх.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий