Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

вторник, 17 мая 2016 г.

 Зустріч з івано-франківським      письменником Любомиром Стринаглюком

12 квітня в приміщенні бібліотечної кав’ярні ЦБ ім. Т. Г. Шевченка відбулась літературна зустріч з івано-франківським письменником Любомиром Стринаглюком та презентація його книги “Знак часу. Розпізнавання».
На початку зустрічі провідний бібліотекар читального залу, представляючи автора, розповіла, що Любомир Стринаглюк дуже знаний в літературних колах автор – його знають і як письменника, поета, літературознавця, журналіста, громадського діяча, а також власника мережі духовної літератури.

 Любомир Стринаглюк – член Національної Спілки письменників України та член Асоціації українських письменників, лауреат літературної премії імені В. Стефаника.
Представляючи свою книгу «Знаки часу. Розпізнання» (а це, за словами автора була 61 презентація) письменник наголосив, що книга розповідає про чисельні знаки, символи, речі, якими ми оточуємо себе в побуті, не задумуючись про їх першоджерела, чи є вони такими безпечними для нас та наших близьких.
Інколи ми не усвідомлено покладаємо більше надії на статуетки, ниточки, прикраси, на тих же самих екстрасенсів, ніж на молитву і віру. Тому книга ця й узагальнює базові знання про релігії. богів, людей, поняття добра і зла з точки зору віри в Бога.
Присутні на зустрічі учні ЗОШ №3 та відвідувачі бібліотеки мали можливість задати багато запитань, на які автор давав вичерпні і доступні відповіді.


Комментариев нет:

Отправить комментарий