Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

понедельник, 27 апреля 2015 г.




«Усе хороше треба говорити віршами…»

22 березня 2015 року в бібліотечній кав’ярні Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка відбувся поетичний зорепад «Усе хороше треба говорити віршами…», присвячений Всесвітньому дню поезій.Цього разу гостею свята була калуська поетеса – Лідія Вовк.

Ведуча зустрічі, завідувач відділом обслуговування ЦБ ім. Т. Шевченка Ольга Небилович ознайомила присутніх із творчістю і життєвим кредом поетеси. Адже, Лідія Вовк – автор трьох поетичних збірок: "Мені сам Бог натхнення засіває" (2010); "У Любові, тільки у Любові…" (2011); "Моє серце Любов’ю палає…" (2012), а також тричі дипломат Всеукраїнського літературно – краєзнавчого конкурсу ім. М. Утриска, що проходить кожного року у м. Турка Львівської області. Але, найперше – це дивовижна жінка, поезії якої, написані чистим серцем, навстіж відкритим для Бога і людей.
Усіх присутніх  на святі без винятку полонили ліричні рядки у виконанні поетеси, які відтворювали Божественне натхнення, виливались у любові  до Бога, до Матінки – Землі, до її природи, до всіх людей.

Лідія Вовк читала і свої нові поезії, присвячені сьогоднішнім подіям в Україні, зокрема: про війну на сході України, адже єдиний син Лідії Костянтинівни – учасник АТО, тому серце матері дуже хвилюється і це виливається в поетичних рядках. Байдужих на зустрічі не було. Авторка просто заворожила усіх присутніх магією своєї поезії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий