Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

суббота, 6 октября 2018 г.

«Бібліосутінки з Юрком Іздриком»
30 вересня 2018 року до відзначення Всеукраїнського дня бібліотек в центральній бібліотеці ім. Т. Шевченка виступив відомий український поет, прозаїк, культуролог та музикант.
Юрій Іздрик – український прозаїк, поет, культуролог,  відомий  автор концептуального журнального проекту «Четвер», один із творців станіславського феномену, почесний калушанин. Народився, живе і працює у Калуші. Крім літератури успішно займається ще музичними проектами та живописом. Його часто називають «людиною-оркестром». Є автором повісті «Острів Крк», романів «Воццек», «Подвійний Леон» і «АМтм», збірки есеїв «Флешка», «Таке», «Underwor(l)d», поетичних збірок «Станіслав і 11 його визволителів», «Після прози», «Ю», «AB OUT», «Календар любові», «Папіроси: 25 віршів без фільтра» та «Ліниві і ніжні».

Юрій Іздрик став чи найпопулярнішим українським поетом, адже його поезія влучає у самісіньке серце і юної, і зрілої людини. За словами поета, усі його вірші з'явилися з кохання. На зустрічі неперевершений Юрко Іздрик представив свою нову збірку "Ліниві і ніжні", що  вийшла у видавництві Івана Малковича "Абабагаламага". До книги культового українського автора увійшли найкращі вірші з усіх його попередніх збірок, а також найновіші поезії.

Кожен прочитаний вірш закінчувався аплодисментами вдячних слухачів, сюрпризом для всіх стало виконання автором репу під музичний супровід. Після виступу поет влаштував автограф-сесію, де кожен охочий зміг підписати свою власну книгу та зробити фото на пам’ять з відомим калушанином.

Комментариев нет:

Отправить комментарий