Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

четверг, 24 декабря 2015 г.

"З когорти молодих поетів"



15 листопада 2015 року гостями Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка були представники «молодої літературної когорти», письменники та журналісти: Василь Карп’юк, Богдан Ославський та Олег Криштопа з м. Івано – Франківська.Представила письменників завідувач відділу обслуговування ЦБ Ольга Небилович, наголосивши, що «Василь, Богдан та Олег різні за характерами, життєвим досвідом, але об'єднує їх трьох – література. Бажання друкованим словом донести до читача своє бачення життя, болі та тривоги суспільства у якому живемо».
Василь Карп'юк, Богдан Ославський та Олег Криштопа розповіли присутнім, що спонукало їх до творчості, презентували свої нові книги («Льонтом. Дороги і люди» та «Жах на вулиці в'язнів»), відповіли на запитання присутніх.
Гості з Івано – Франківська не вперше у Калуші. В. Карп’юк нещодавно був гостем на зустрічі із Степаном Процюком; Б. Ославський декілька років тому працював на радіо «Шанс».
Василь Карп'юк
Богдан Ославський
О. Криштопа за журналістським дорученням свого часу досліджував проблеми екології у Калуші.
Олег Криштопа
Від імені калуських літераторів «товаришів по перу з Івано – Франківська вітали – Іван Ткачик, Марія Зьомковська, Іван Тимів, Ірина Червінська, Микола Когут та інші.
swjf6ZD9NLE.jpg
wT8vbTkz3b4.jpg
ybzPDOnXpbY.jpg
zNWIPaHpu6U.jpg
3rcoHXJr0XA.jpg
cJW0eqNUuw4.jpg
WKsYXQXHUmo.jpg
h_V--F3Fc88.jpg
k3yUgSXfSMk.jpg
juZ4MWu7E0c.jpg
pcktFiYDtVE.jpg
a_tNcJTdI0k.jpg

Комментариев нет:

Отправить комментарий