Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

четверг, 24 декабря 2015 г.

Презентація поетичної збірки 
Ірини Червінської "Приват".

У неділю, 29 листопада 2015 року, в приміщенні ЦБ ім. Т. Шевченка презентувала свою власну поетичну збірку «Приват» калуська поетеса, керівник літературної студії «КА-МА-Лі-я» Ірина Червінська.
Ведучим презентації був її товариш по перу Остап Микитюк. «Чому «Приват»?, - наголосив Остап і зразу відповів, - бо у збірці багато приватного, особистого. Тай назва книги співзвучна із однойменним віршем, що увійшов у збірник поезій».
«Видати книжку поезій я мріяла давно, - мовила Ірина Червінська, - і тільки з допомогою коштів із обласного бюджету та при сприянні письменників Євгена Барана та Степана Процюка книжка «Приват» побачила світ. Презентація книги вже відбулася в Івано – Франківську та Львові, книга «поїхала на Київ», Тепер настала черга і для рідного Калуша. А ще я б хотіла, щоб моя книга була у кожній бібліотеці Прикарпаття».
Авторці «Привату» довелося відповісти на велику кількість запитань присутніх, що стосувалися як особистого життя, так і творчості поетеси.
завідувач відділу обслуговування ЦБ Ольга Небилович подякувала Ірині Червінській за творчу співпрацю та побажала авторці «Привату» творчого злету, тримати перо гострим й видати ще не одну книжку.

q0USwrhoues.jpg
llAAjy3H8Eg.jpg
VCAwORn5ZYg.jpg
5bkjBJBSL4o.jpg
6X0d8alt160.jpg
Uz6ygMFWf6I.jpg

Комментариев нет:

Отправить комментарий