Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

среда, 13 апреля 2016 г.

«Його перо послужить Україні»
Недільного дня 20 березня 2016 року в Центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка шанувальники гострого пера і слова Ігоря Івановича Гаврилюка мали змогу побувати на творчій ювілейній зустрічі «Його перо послужить Україні» з нагоди 75 – річчя від дня народження нашого славного гумориста.
Представляючи гостя, завідувач відділом обслуговування ЦБ ім. Т.Г. Шевченка Ольга Небилович наголосила, що Ігор Іванович – автор 23-х книжок - більше 500 пародій на твори відомих українських поетів. Свої книжки автор реалізовує тиражами, а роздаровує сотнями та тисячами, про що не жалкує, більшість з яких подаровані Ігорем Івановичем як центральній бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка, так і центральній дитячій бібліотеці нашого міста.
«Ігор Гаврилюк – член Національної спілки письменників України, активний громадський діяч, автор сатиричних творів, гуморесок, епіграм, байок, віршів для дітей, історії України у віршах (300 книг цієї історії було подаровано автором бібліотекам Сходу України) і просто людина, яка не стоїть осторонь чужої біди», – наголосила присутня на заході, виконуюча обов’язки першого заступника міського голови Галина Романко, нагороджуючи письменника почесною грамотою міського голови та цінним подарунком – срібним значком «Калуш».
Професійно, правильно і відверто дала оцінку творчій діяльності Ігоря Гаврилюка  модератор заходу – поетеса, педагог, член Національної Спілки письменників України Оксана Тебешевська.
Окрасою творчої ювілейної зустрічі став віночок підготовлених пародій із книги Ігоря Івановича «Прикарпатські браконьєри», які читали члени літературної студії «Провесінь», яка діє при Голинській ЗОШ.
Більше двох годин присутні на заході насолоджувалися авторським виконанням пародій на твори українських літераторів та на твори естрадних співаків з останньої книги Ігоря Гаврилюка «В очікуванні смайла».
Ігор Іванович охоче відповідав на усі запитання шанувальників його творчості та роздавав книги з автографами.
Дякуючи автору за хороший, веселий настрій, усі присутні бажали йому здоров’я, творчого натхнення, гострого пера, нових книг та нових творчих зустрічей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий