Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

понедельник, 28 ноября 2016 г.

«Про БІЛЬше» Всеукраїнський поетичний тур Христини Сирової та Інги Хухри

5 листопада в рамках Всеукраїнського поетичного туру «Про БІЛЬше» в центральній бібліотеці ім. Т. Шевченка презентували свою поезію дві чудові жінки – неодноразова учасниця поетичних зустрічей нашої бібліотеки Христина Сирова із Бурштина та Інга Хухра - чарівна поетеса, яка вперше представила свою творчість на осуд своїх земляків-калушан.
                                  
Цього суботнього осіннього дня бібліотека була наповнена слухачами, яким поталанило насолодитися глибиною, душевністю і майстерністю виконання своїх поезій. До речі, Інга Хухра народилася, вчилася і проживала в м. Калуші. Приємно були схвильовані і подивовані  чарівністю звучання її поезій люди, які вчили і знали Інгу – її батьки, вчителі, друзі. Доречно сказати, що в залі звучала тепла музика, в озвученні якої дівчатам допомагав чоловік Інги.
                                   

До слова Інга Хухра – авторка трьох книг поезій: «Дружба з перевагами», «Медова офіра», «Євтаназія» . Крім того, Інга є дизайнером – виготовляє красиві й теплі іграшки з вовни, громадською діячкою – співорганізатором благодійного творчого проекту «Паперове щастя» та засновницею мистецької спілки за однойменною назвою.

Христина Сирова – автор книг «Біла ворона в чорному», «Рибний хребет», «Рефлексія знеболюючого» та «Бачу сни» та  директор Благодійного фонду, який опікується людьми з особливими потребами – «візочниками».

Було багато запитань, багато побажань і спогадів і звичайно смачна ароматна кава в бібліотечній кав’ярні.
                               
Дівчата не скупилися і на подарунки – дарувались та продавались книги для благодійності з автографами чарівних поетес.

Комментариев нет:

Отправить комментарий