Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

понедельник, 28 ноября 2016 г.


«Майдан. Україна. Шлях до свободи»

Напередодні Дня Гідності та Свободи, який щорічно відзначають в нашій державі 21 листопада в центральній бібліотеці ім. Т.Шевченка відбувся урок гідності.
                                                   
Про історію відзначення цього свята та історичне значення доленосних для України подій ХХІ століття, які відбулися восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року було розказано ведучою Ольгою Небилович та подано у відео-сюжеті, підготовленому працівниками відділу інформатизації та новітніх технологій.

Цікавою і змістовною була розповідь гостей зустрічі: учасника подій захисту Майдану і акцій протесту Івана Філіповича та учасника самооборони Майдану, воїна АТО Йосипа Сарахмана. Вони поділилися спогадами про історичні події розгону Майдану, акції протесту, життя і настрої людей, які були тоді і тепер.

Учні 11-го класу ЗОШ №3 надовго запам’ятають неприховану відверту розмову наших воїнів про людську гідність і честь, про відданість і самопожертву за світле майбутнє нашої України. Всі хто був на зустрічі вшанували хвилиною мовчання всіх Героїв Майдану і воїнів – захисників України, всіх мирних жителів і учасників теперішніх подій на Сході України, які загинули у мирний час за наше з вами майбутнє, за процвітання і цілісність нашої держави.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий