Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

понедельник, 2 октября 2017 г.

Урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек
В центральній бібліотеці ім.Т.Г.Шевченка відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек на яких були присутні бібліотечні працівники, представники влади міста, друзі бібліотеки, літератори, партнери, учасники всіх подій бібліотечного життя та просто шанувальники.
З вітальним словом до учасників святкового заходу звернулася заступник міського голови  Любов Максимович. У своєму виступі вона  зазначила, що книга і бібліотека віддавна користуються шаною і любов’ю, а в наш час ресурси бібліотек є чи не єдиним загальнодоступним безкоштовним джерелом інформаційного забезпечення та духовного збагачення всіх їх верств, підґрунтям для розвитку економіки, науки, культури. Також висловила щиру подяку працівникам бібліотечних закладів за просвітницьку роботу. Згідно розпорядження міського голови почесними грамотами та грошовими преміями  нагороджено бібліотечних працівників та фотохудожника Василя Мельника.
Бібліотекарів також привітала начальник управління культури, національностей та релігій Іванна Гринів, яка побажала усім творчої наснаги, успіхів, добра і щоб усі починання увінчалися позитивним результатом. Згідно наказу управління культури, національностей та релігій подяками та грошовими преміями Іванна Романівна нагородила бібліотечних працівників та літераторів міста. Також висловила подяку за багаторічну працю та вручила посвідчення про внесення імені до Книги пошани працівників культури Кадигроб Надії Іванівні – працівнику міської масової бібліотеки №4 (1998-2001р.р.).
Інструментальний номер на саксофоні для присутніх подарував викладач Калуської дитячої музичної школи Іван Левінський, а вокальний – учениця дитячої школи Діана Шпак (викладач Леся Василівна Петрів).

На завершення урочистостей присутніх зі святом привітала директор КЗ «Централізована бібліотечна система» Наталія Воробець та запросила всіх на запашну каву до бібліотечної кав’ярні. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий