Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

понедельник, 26 июня 2017 г.

Круглий стіл 
«Безвіз – історичне рішення Європарламенту»
10 червня 2017 року в Центральній бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка спільно з відділом інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Калуської міської ради відбувся круглий стіл під назвою «Безвіз для України – історичне рішення Європарламенту».
   
Безвізовий режим між Україною та Європейським союзом — статус, що дозволить громадянам України вільно перетинати міждержавні кордони країн Європейського Союзу без попереднього звернення до посольства для отримання дозволу, починаючи з 11 червня 2017 року.

  І сьогодні, в переддень такої події, в бібліотечній кав`ярні зібралися всі ті, кого це цікавить найбільше. Серед присутніх були школярі, студенти, пенсіонери.   Цікавими були виступи волонтера Корпусу Миру Патрісії Дейгнан, калушан Олексія Оніщука, Ігоря Ільницького, підприємців Андрія Войтовича та Галини Гелем.

 Модератором зустрічі був начальник відділу  інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста КМР Олег Кузів. Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка підготувала інформаційні бюлетені «12 головних питань про те, як працюватиме безвізовий режим з Європейським Союзом» та «Що буде потрібно для подорожі В ЄС?».  

Комментариев нет:

Отправить комментарий