Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

среда, 21 октября 2015 г.

Зустріч з майстрами спорту "Спорт - це здоров'я, а ваше здоров'я у ваших руках"

15 вересня в приміщенні ЦБ ім. Т. Шевченка відбулася зустріч, приурочена до святкування дня фізичної культури та спорту, який в нашій державі відзначається у другу суботу вересня .
На зустріч були запрошені: заступник працівника фізичної культури і спорту України володар педагогічного знаку «Антон Макаренко», старший тренер відділення орієнтування Калуської ДЮСШ управління освіти міської ради Куцук Омелян Йосипович та його вихованець – майстер спорту України, дворазовий чемпіон світу зі спортивного орієнтування серед молоді – Сергій Моспан.
У вступному слові завідувач відділу обслуговування ЦБ Ольга Небилович розповіла про святкування цього дня у нашій державі та нашому місті і наголосила, що «Спорт – це здоров’я, а ваше здоров’я у ваших руках».
Учасниками зустрічі були учні 10 - Б класу ЗОШ №3 разом з викладачем фізичної культури Ярославом Михайловичем Бабієм.
До уваги всіх присутніх був представлений відеоролик про розвиток фізичної культури і спорту нашого міста.
Цікавою була розповідь Омеляна Куцука про спортивні досягнення наших спортсменів по орієнтуванню та про саме спортивне орієнтування.

Сергій Моспан розповів про свої враження та досягнення на чемпіонатах світу, показав свої нагороди, чим дуже зацікавив учасників зустрічі. Займатися спортом дуже важливо хоча б для того, щоб бути здоровими. Такий висновок зробили всі учасники зустрічі.



Комментариев нет:

Отправить комментарий