Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

Центральна бібліотека ім.Т.Г.Шевченка

среда, 21 октября 2015 г.

Творча зустріч з Йосипом Салашем «Галицькі оповідки та їх переосмислення в часі»

20 вересня в приміщенні бібліотечної кав’ярні ЦБ ім. Т.Г. Шевченка відбулася творча зустріч з Йосипом Салашем «Галицькі оповідки та їх переосмислення в часі».
Творчий доробок калуського автора – це 8 книг, романів і повістей, зокрема: роман «Відторгнені» (2007); повісті «Саме та» (2008), «Душман» (2008), «Галоп» (2010); романи Таймирський бунт» (2011) і «Аргентинське танго» (2012) та збірки повістей «Любов – це слабкість сильних» (2013) і «Втеча» (2014). Мабуть те, що твори читаються користувачами бібліотеки й послужило приводом до проведення нашої зустрічі – наголосила ведуча.
Йосип Салаш розповів про історію написання своїх творів (а це все життєві, правдиві історії, вигаданого тут майже не має), про те, яка це колосальна праця не тільки написати, але й видати ту чи іншу книгу.

Цікаво висловилися про почуте на зустрічі: художник і громадський діяч Василь Цапів, поет Ростислав Михайловський; історик і краєзнавець Іван Тимів, письменник Володимир Сивобровенко, поет Богдан Сімків, краєзнавець Микола Когут.

Присутні побажали автору нових творчих злетів, здоров’я, виходу з друку його двох книг, які як повідомив автор уже майже готові і побільше презентацій своєї творчості. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий